Składniki:
kawał karkówki
liść laurowy
suszony majeranek
2 łyżki oleju
sok z cytryny
sól
pieprz
2 ząbki przeciśnięte przez praskę
Przygotowanie:
Z wyżej wymienionych składników robimy marynatę i marynujemy przez noc.
Rozgrzewamy piekarnik do 200 stopni i pieczemy przez 1-1.5 godziny.
Podajemy z ziemniakami lub kroimy na chleb.
Smacznego.
Ingredients:
piece of pork
bay leaf
dried marjoram
2 tablespoons oil
lemon juice
salt
pepper
2 cloves crushed, pressed by
Preparation:
From the above-mentioned components we marinade and marinated overnight.
Preheat oven to 200 degrees and bake for 1-1.5 hours.
Serve with potatoes or cut into bread.
Enjoy your meal.
sobota, 28 grudnia 2013
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
0 komentarze:
Prześlij komentarz