Ciasto naleśnikowe:
- - 2 jajka
- - 2,5 szklanki mąki
- - szklanka wody gazowanej
- - szklanka mleka
- - szczypta soli
Przygotowanie:
- Szykujemy głębokie naczynie, do niego wbijamy 2 jajka.
- Następnie dodajemy wodę i mleko.
- Odmierzamy 2.5 szklanki mąki i przesiewamy do całości.
- Dosypujemy sól .
- Całość dokładnie mieszamy, aby nie było grudek.
- Rozgrzewamy patelnie.
- Smażymy naleśniki na małym ogniu.
Farsz:
- 500g pieczarek
- 50g podgrzybków
- 2 cebule
- sól i pieprz
Przygotowanie:
- Wrzucamy na rozgrzaną oliwę pieczarki i cebulę
- smażymy
- przekładamy do naczynia
- mieszamy z podgrzybkami
- rozkładamy nalesniki
- nakładamy na środek farsz
- zawijamy boki do środka, a także jeden koniec do środka
- rolujemy
- panierujemy w pozostałym cieście naleśnikowym oraz bułce tartej
- śmażymy na złoty kolor
Wcinamy z barszczykiem, smacznego.
Ingredients:
Batter:
- 2 eggs
- 2.5 cups of flour
- A glass of soda water
- A glass of milk
- Pinch of salt
Preparation:
We are preparing a deep dish, it sticks to the 2 eggs.
Then add water and milk.
Measure out 2.5 cups of flour and sift into a whole.
Dosypujemy salt.
Mixed thoroughly, that there are no lumps.
Preheat the frying pan.
Fry the pancakes on low heat.
stuffing:
500g button mushrooms
50g podgrzybków
2 onions
salt and pepper
Preparation:
Put in the hot olive oil mushrooms and onions
fry
translate into a vessel
mix of forest mushrooms
spread the pancakes
we put the center of the stuffing
wrap the sides to the center, and one end of the center
rolled over
Coat with the remaining pancake batter and breadcrumbs
Fry until golden brown.
Ingredients:
Batter:
- 2 eggs
- 2.5 cups of flour
- A glass of soda water
- A glass of milk
- Pinch of salt
Preparation:
We are preparing a deep dish, it sticks to the 2 eggs.
Then add water and milk.
Measure out 2.5 cups of flour and sift into a whole.
Dosypujemy salt.
Mixed thoroughly, that there are no lumps.
Preheat the frying pan.
Fry the pancakes on low heat.
stuffing:
500g button mushrooms
50g podgrzybków
2 onions
salt and pepper
Preparation:
Put in the hot olive oil mushrooms and onions
fry
translate into a vessel
mix of forest mushrooms
spread the pancakes
we put the center of the stuffing
wrap the sides to the center, and one end of the center
rolled over
Coat with the remaining pancake batter and breadcrumbs
Fry until golden brown.
0 komentarze:
Prześlij komentarz